TELE'WAY COAGULATIE THERAPIE

Huidoneffenheden verwijderen d.m.v. coagulatie therapie

Huidoneffenheden verwijderen doe ik door middel van coagulatie therapie. Het apparaat werkt met de unieke technologie USHF (ultra short high frequency). Deze methode wordt in de medische wereld al vele jaren met uitstekend resultaat gebruikt. De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. Met een naaldje, dat verbonden is met het Tele’way apparaat, wordt de huidafwijking behandeld. Door coagulatie (stollen van het bloed) verdwijnt nu het gesprongen bloedvaatje. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden en er kan een korstje op komen.

Tele’way verwijdert littekenloos, bloedblaasjes, couperose, tele’s, gesprongen adertjes, spider Naevus (rood spinvormig gesprongen adertje), fibromen, steelwratjes, hyperkeratose, verschillende ouderdomswratjes, verruca seborrhoica, kleine (verheven) pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, lentigo, talgklierhyperplasie (bultjes van een tot enkele millimeters groot ontstaan vanuit lokale ophoping van talgkliertjes), lipoom, bindweefsel/vetbultje, talgcysten, bindweefsel pukkeltjes en vastzittende milia’s (gerstekorreltjes).

Tele’way behandeling verwijdert huidoneffenheden in slechts enkele minuten! Stoor jij je aan die ontsierde rode adertjes, pigmentvlekken, steelwratje of andere huidoneffenheden? Veel oneffenheden in de huid kunnen met de Tele’way succesvol worden behandeld. Twijfelt huidcoach Risja aan de oneffenheid, dan moet eerst de huisarts of specialist geraadpleegd worden, voordat de oneffenheid kan worden verwijderd.


Contra indicaties

  • Huidafwijkingen waarvan de goedaardigheid niet door je huisarts of specialist is vastgesteld
  • Sommige moedervlekken: behaard, als ze jeuken, bloeden, grillig, onbegrensd of als er vocht uitkomt
  • Pacemaker en Hartkwalen
  • Rosacea, Eczeem of psoriasis in het te behandelen gebied
  • Sproeten of Ephelides
  • Zwangerschap
  • Herpes virus (koortslip)
  • Sommige verruca (wratten); steelwratjes en veel hyperkeratose kunnen wel verwijderd worden

Na de behandeling

Na de behandeling kan er roodheid en zwelling ontstaan. De tweede en derde dag is het nog iets roder, de vierde dag is de huid weer rustig. Gedurende 4 dagen dient de behandelde plek voorzien te worden van Anti-Sept. Eventuele gecoaguleerde huidrestjes die nog aan de huid zitten verkleuren en laten na verloop van tijd vanzelf los. Aanvankelijk kan de onderliggende nieuw gevormde huid wat lichter van kleur zijn dan het omliggende weefsel, maar na verloop van tijd kleurt dit bij. Bij een couperose behandeling kan het 3 weken duren voordat de roodheid wegtrekt. Na 6 weken is de huid pas helemaal herstelt. De behandelde huid is na de behandeling extra kwetsbaar. Als de huid herstelt is van de behandeling heb je een gladde egale huid en teint met vrijwel geen restverschijnselen op de plaats waar voorheen de huid- of vaatafwijking zaten.


Belangrijk

Belangrijk is de nazorg: 72 uur na de behandeling mag het behandelde gebied niet in aanraking komen met water of andere producten. En sauna, zwembad, zweten en heftige inspanning vermijden. Het behandelde gebied 4 dagen na de behandeling 2x per dag desinfecteren met Anti-Sept, deppen met een watje. Niet wrijven! De 3de dag mag je de huid weer camoufleren met een concealer make-up. 4 weken na de behandeling zon en zonnebank vermijden en bescherm dagelijks je huid tegen zonlicht met SPF 30 of 50 en gebruik alleen de geadviseerde producten.


Hoeveel behandelingen heb ik nodig

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de grote van het te behandelen huidoppervlak. Over het algemeen zijn een aantal behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Hoeveel behandelingen bepaal je zelf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Bij de behandeling van couperose geldt dat onderhoud nodig is. Er kan niet worden voorkomen, dat in de toekomst weer nieuwe vaatjes zichtbaar worden. Aan de hand van de volgende tips kun je wel de kans hierop verkleinen.
Tips om couperose zoveel als mogelijk te voorkomen: Stop met roken, verminder stress, vermijd grote temperatuurverschillen, vermijd sauna, stoombad en te heet douchen, vermijd gekruid en pittig eten, vermijd teveel alcohol, vermijd agressieve cosmetica producten, vermijd teveel zonlicht, bescherm je huid dagelijks met een SPF 30 tot 50.


Hoe lang duurt de behandeling

Coagulatiebehandelingen met de Tele’way duren over het algemeen ongeveer 15 minuten.

Per behandeling, afhankelijk duur van de behandeling. Vanaf  €57,00
Verwijderen van 1 steelwratje, 1 talgcyste of 1 bloedblaasje €22,00

Tele wayTele way, coagulate therapie Westland
Tele way, coagulate therapie Westland