HANNAH-TREATMENTS

Welke hannah-behandeling je ook kiest, huidcoach Risja trakteert je op een effectieve behandeling met huidverbetering als resultaat! Na een intakegesprek en huidmeting door middel van de hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes (vocht, vet/lipiden en ph-waarde) start de behandeling, waarbij de producten speciaal op jouw huid afgestemd worden en jouw persoonlijke wensen centraal staan!

De resultaten worden mede behaald door het toepassen van de 5 stappen; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen, welke uiteraard in iedere behandeling uitgebreid aan bod komen.


Hannah meet&treat 45 min.

De hannah Meet&Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!

€47,00


Hannah Xpress 60 min.

In de 60 minuten durende behandeling, de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.

€61,50


Hannah Xperience 90 min.

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de stimulerende producten in combinatie met de welbekende Hannah bindweefselmassage. Door deze technieken toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten! Ook is er tijd voor een ontspan momentje, een heerlijke massage van nek en schouders.

€87,00


Upgrade your Hannah treatment

Eyebrow-treatment Henna   +€12,00
Eyebrow-treatment Regular   +€8,00
Wimpers verven   +€12,00
Bovenlip harsen   +€6,00
Bovenlip/kin/gelaat   +€12,00