HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage van het gelaat

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor is de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

De bindweefselgrepen worden toegepast in de Hannah Xpress behandeling (60 min) en de gehele bindweefselmassage wordt toegepast in de Hannah Xperience behandeling (90 min).

 

Bootcamp your skin

Ook kan je kiezen om in een korte periode een verbluffend huidverstevigend resultaat te bereiken door middel van een bootcamp kuur. Dit houdt in dat je in 4 a 6 weken tijd 4 keren langs komt voor een intensieve bindweefsel bootcamp van het gelaat. Wat houdt deze behandeling in?

De bootcamp duurt 30 minuten. Na het reinigen wordt er intensief gesport met de huid. Alle grepen van de bindweefselmassage komen zeer actief aan bod. Doordat we deze behandeling vaker herhalen in een korte periode zal het resultaat ook goed te zien zijn na de bootcamp periode. Natuurlijk is het ook mogelijk eens in de zoveel tijd een bootcamp behandeling in te plannen van 30 minuten. Deze keuze is geheel aan jou.

Losse bootcamp bindweefselmassage
€37,00
Kuur van 4 behandelingen voor optimaal resultaat! Met 5-10 dagen tussen elke behandeling.
€35,00 per behandeling (totaal €140,00)


Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand