ACNE

Behandeling voor de onzuivere- en acne huid

De acne behandeling; als Hannah huidcoach krijg ik regelmatig vragen over huidaandoeningen waarvan acne misschien wel de meest voorkomende is. Acne is vaak een gevolg van hormonale veranderingen die een vergroting en een verstopping van talgkliertjes in de huid kan veroorzaken.

Ik ben gespecialiseerd en gediplomeerd in acne behandelingen met de meest effectieve behandelwijzen:

 

                                  Hannah acne 60 min.

In de 60 minuten durende behandeling is er genoeg tijd om de huid zo schoon mogelijk te krijgen. In deze behandeling wordt er goed de tijd genomen om alle comedonen, mee-eters en andere talgophopingen effectief te verwijderen! Ook wordt er een zuiverend maker ingezet om de huid mooi te herstellen. 

€61,50

Hannah acne 90 min.

Maar liefst anderhalf uur wordt de huid intensief behandeld met onder andere de reinigende en exfoliërende producten en peelings. Door deze technieken toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met duidelijk zichtbare resultaten! In deze behandeling wordt er goed de tijd genomen om alle comedonen, mee-eters en andere talgophopingen effectief te verwijderen! Ook is er tijd voor een ontspan momentje, een heerlijke massage van nek en schouders.

€87,00

 

Acne Biopeeling 60 min.

Omschrijving
Wie voor de Biopeeling kiest, kiest voor resultaat. De combinatie van algen, muntolie, melisse en calendula extracten zorgt ervoor dat de bloedcirculatie en talgproductie wordt verbeterd. Dit product bevordert daarnaast celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. 

Resultaat
Zo wordt met behulp van de Biopeeling acne verminderd. Het is zelfs mogelijk dat het volledig verdwijnt. De huid is na de behandeling rustiger en de talgproductie wordt gereduceerd. De huidstructuur oogt egaler; zo zijn pigmentvlekken en restacne littekens minder zichtbaar. Na gebruik zijn poriën minder grof. De Bio peeling zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding van de huid.

Verloop van de acne behandeling

 • Huidanalyse
 • Oppervlaktereiniging
 • Dieptereiniging
 • Onzuiverheden verwijderen zoals: comedonen, mee-eters en milia, gerstekorrels
 • De Biopeeling
 • Zuiverend masker
 • Dagverzorging aangepast aan het huidtype
 
Een losse Biopeeling

€77,00
Kuur van 3 behandelingen voor optimaal resultaat! Met 5-10 dagen tussen elke behandeling.
€70,00 per behandeling (210,00 totaal)

 

 

Acne Micro-needling 60 min.

Bij acne (littekens) is het doel vaak als volgt:

 • Verminderen talgproductie
 • Aanmaak collageen en elastine
 • Vermindering littekens
 • Verfijnen poriën

Voor het verminderen van acnelittekens is micro-needling de beste methode.

Door kleine gaatjes te maken in de huid wordt de opperhuid stuk gemaakt. In werkelijkheid zijn de gaatjes heel snel weer dicht maar wordt de huid wel gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken waardoor bovenstaande doelen behaald kunnen worden met de micro-needling behandeling.

 

Een losse micro-needling behandeling.
€95,00
Kuur van 4 behandelingen voor optimaal resultaat! Met 4-6 weken tussen elke behandeling.
€85 per behandeling (€340 totaal)

 

 

Ik ben ANBOS gespecialiseerd met een officiële AGB-code voor acne behandelingen. Bij de meeste zorgverzekeraars is een vergoeding van uw acne behandeling mogelijk.
Neem contact op met jouw zorgverzekeraar om te vragen of ook jij verzekerd bent. In de meeste gevallen wordt er een bedrag van €200,- per jaar vergoed bij acne.

Acne behandeling Poeldijk huidverbetering schoonheidssalon