Wenkbrauwen

|PERMANENTE MAKE-UP WENKBRAUWEN|

In deze moderne tijd kiezen steeds meer vrouwen voor permanente make-up (PMU) van de wenkbrauwen. Met PMU zie je er altijd verzorgd uit. Tijdens het sporten, op vakantie, in het zwembad en als je ‘s morgens uit bed stapt. Zelfs wanneer alle gewone make-up is verwijderd, geven de accenten van PMU je een sprekende uitstraling.

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien je opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is PMU een ideale uitkomst. Een oplossing die natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. De behandeling duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

|OMBRE TECHNIEK|

Ik werk bij het zetten van de wenkbrauwen met de ombre techniek. Bij deze techniek worden er haartjes getekend in de huid maar wordt er ook een zachte schaduw tussen de haartjes aangebracht. Het resultaat; natuurlijke poederachtige wenkbrauwen. Een mooie combinatie van zowel de haartjes als de ombre techniek. Ook bij deze techniek zal, afhankelijk van het huidtype, het resultaat na 1 tot 2 jaar toe zijn aan een opfrisbeurt.

Na 4 tot 6 weken werk ik in een vervolgafspraak de wenkbrauwen nog even bij en rond ik de behandeling af. Pas na 1 tot 2 jaar is het nodig om de wenkbrauwen weer bij te laten werken en op kleur te laten brengen. Bij sommige dames is dit zelfs langer.

Ribella Beauty beschikt over betrouwbare en moderne apparatuur van “Ecuri cosmetics” waarmee de permanente make-up heel nauwkeurig wordt aangebracht.

€285,00 (incl. 1 nabehandeling)

 

PMU wenkbrauwen