Over Ribella Beauty

risjaMijn naam is Risja van Heijningen. Mijn grote passie is "De Huid" en alles wat daarmee te maken heeft! Ik haal veel voldoening uit het verbeteren van de huidconditie van mijn cliënten. Het geeft mij een goed gevoel als mijn cliënten tevreden en ontspannen de deur uit gaan.

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de beauty-branche heb ik mijn droom als zelfstandig beauty-therapist verwezenlijkt. Ik zal kort samenvatten hoe ik ben doorgegroeid naar mijn huidige praktijk:

Sinds 2009 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het “International Instituut-Thomas” en heb ten behoeve van mijn eindscriptie zes maanden bij een huidclinic in Curaçao gewerkt. Eveneens heb ik veel ervaring opgedaan tijdens het werken in Wellness Resort Elysium. Ook ben ik ruim 3 jaar werkzaam geweest als schoonheidsspecialiste bij Parfumerie Mooi van Marian. Mijn diploma permanente make-up behaalde ik in 2012 bij “Ecuri cosmetics”. Omdat de kennis in de medische wereld zich continu blijft ontwikkelen ben ik van mening dat je als beauty-therapist nooit bent uitgeleerd. Als nieuwe uitdaging ben ik begin 2016 gestart met de opleiding tot Medisch schoonheidsspecialiste dermatologie bij Uconsultancy. Hier krijg ik theorie en praktijkvakken van dermatologen. Denk hierbij aan chemische peelingen, micro-dermabrasie, elektrisch ontharen, acné, cosmetische camouflage etc. In totaal zijn het 12 masterclasses, in 2018 rond ik mijn studie af en ben ik officieel medisch schoonheidsspecialiste dermatologie.

Op deze site vind je alle informatie over de behandelingen die ik je kan aanbieden in mijn praktijk in Poeldijk. Neem vooral een kijkje!

Een nieuwe look of een probleem met de huid? Ik hoop je binnenkort te kunnen ontmoeten bij Ribella Beauty.

Graag tot ziens!

Ribella Beauty Poeldijk
Ribella Beauty behandeling